V-VI SINFLAR VA BOSHLANG‘ICH SINFLAR MATEMATIKA KURSIDA GEOMETRIYA ELEMENTLARINI O‘RGATISHDA UZVIYLIKNI O‘RNATISH - Ikromova , N.A.; Mamajonova , M.B. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada maktab matematika kursida geometriya elementlarini o‘rgatishda uzviylikni amalaga oshirish bo‘yicha mulohazalar keltirilgan