QURILISH KORXONALARIDA BOSHQARUV SAMARADORLIGINI BAHOLASH USLUBIYOTI - Obidova, Fеruza Yaxyoеvna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada mamlakatimiz faoliyat olib borayotgan soha va tarmoqlarning samaradorligini oshirish, ayniqsa, iqtisodiyotni modernizatsiyalash sharoitida qurilish sanoati korxonalarida boshqaruv samaradorligini baholash uslubiyotini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy - nazariy asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.