BO‘LAJAK MAKTABGACHA TA’LIM TARBIYACHILARIDA MILLIY IFTIXOR TUYG‘USINI SHAKLLANTIRISH - Turdiqulova , Luiza Zayniddinova (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada, bo‘lajak maktabgacha ta’lim tarbiyachilaridagi milliy iftixor tuyg‘usini shakllantirish mavzusi haqida muloxazalar keltiriladi. Milliy iftixor tuyg‘usini shakllantirish o‘ziga xos xususiyatlari bilan birga, uning tarbiyaviy ahamiyati, shakllantirishining asosiy usullari, shuningdek, bo‘lajak maktabgacha ta’lim tarbiyachilaridagi milliy iftixor tuyg‘usini shakllantirish uchun tegishli takliflar qo‘yiladi.