PARFIYADA ZARDUSHTIYLIK VA MITRIZM MASALALRI XORIJIY TADQIQOTLAR NIGOHIDA - Rahimjonov, Fayozbek Mirkomil oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Parfiya davlatining dini, boshqa dinlarning amal qilinishi jarayonlari, oʻzaro birikuv xolatlari, Zardushtiylik va mitrizmning din sifatidagi oʻrni hamda roʻli kabi masalalar xorijiy tadqiqotchilar nigohida tahlil qilinadi.