MODELLASHTIRISH VOSITASIDA TALABALARNING GRAFIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Abulqosimova, G.; Xalimov, M. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada modellashtirish vositasida talabalarning grafik kompetentligini rivojlantirishga oid metodik tavsiyalar yoritilgan.