SHARQ MUTAFAKKIRLARI ASARLARIDA KASB-HUNAR O‘RGANISHGA DOIR MUOMMONING YORITILISHI - Amirova, Nazokat Uroq qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Yoshlarga ta’lim -tarbiya berish, kasb hunarga o‘rgatish, sharqda hunar o‘rganish va uning muvafaqqiyati, insonlarga hunar va uning foydali tomonlari hunarli kishining fazilatlazri va sifatlari xususida fikr yuritilgan.