“AYN UL -HAYOT” QASIDASI, NASHRLARDAGI TAFOVUTLAR - Bekova , Nazzora Jo‘rayevna; Muxtorova , Dildora Istamovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Mumtoz she’riy janrlarning eng qadimiylaridan biri bo‘lgan qasida janri xususiyatlari va Alisher Navoiyning na’t qasidasi bo‘lmish “Ayn ul hayot “ qasidasi haqida so‘z boradi.