XORIJ TAJRIBASI ASOSIDA JINOYAT PROTSESSIDA SUD MUHOKAMASI OSHKORALIGI PRINSIPINI RO‘YOBGA CHIQARISH MEXANIZMI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Adizov , Alibek Oybek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur ishda jinoyat ishlarini sudda oshkora tartibda ko‘rishning zamonaviy ilg‘or tajribalari o‘rganildi, O‘zbekiston huquqi tizimi solishtirilib, manfaatli takliflar ilgari surildi.