BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI MEDIATEXNOLOGIYALAR ASOSIDA MA’NAVIY TARBIYASINI SHAKLLANTIRISHNING METODLARI - Mo‘minova , Marxabo Karomatillo qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini mediatexnologiyalar asosida ma’naviy tarbiyasini shakllantirishning metodlari va qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan usullarning mavjud holati va ilm kishilarining mazkur mavzu yuzasidan keltrigan fikrlari jamlangan.