MEHNAT TO‘G‘RISIDAGI QONUNCHILIKKA, MEHNAT HAQIDAGI BOSHQA HUQUQIY HUJJATLARGA HAMDA MEHNATNI MUHOFAZA QILISH QOIDALARIGA RIOYA ETILISHI USTIDAN DAVLAT NAZORATI VA TEKSHIRUVI - Musoyev, Ilhom Hasan o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada mehnat qonun hujjatlariga rioya etilishi, mehnat muhofazasi ustidan davlat nazorati va tekshiruvini amalga oshirish asoslari va tartibi tahlil qilinib, mazkur yo‘nalishdagi dolzarb masalalarni hal qilishga qaratilgan takliflar berilgan.