ILG‘OR XORIJIY MAMLAKATLAR JINOYAT HUQUQIDA SHAXSGA DOIR MA’LUMOTLAR HIMOYASI HAMDA MILLIY JINOYAT QONUNCHILIK BILAN O‘XSHASH VA FARQLI JIHATLARI - Isroilov , Shaxzod Iomiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada shaxsga doir ma’lumotlarni himoya qilishning mexanizmi O‘zbekiston zamonaviy xorij tajribasi o‘xshash va farqli jihatlarini tahlil qilish bilan o‘rganilgan