BOSHLANG‘ICH SINF “ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI” DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI BAHOLASH JARAYONI - Xoldarova, Irodaxon Valijonovna; Sotvoldiyeva , Muxlisaxon Nodirbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili va o‘qish savodxonligi darslarida o‘quvchilarni baholash jarayoni xususida fikr yuritiladi, ya’ni dars davomida o‘quvchilarni bilimlarini baholash tartibi qisqacha ko‘rib chiqiladi.