KITAPXANALARDA ÓTKERILETUǴÍN ǴALABALÍQ ILAJLAR - Mambetova , Ayxan Abat qɪzɪ (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bul maqalada málimleme kitapxana mákemelerinde kitapxanlar menen ótkeriletuǵɪn ilajlardɪń túrleri hám ótkeriliw tártibi haqqɪnda bayan etilgen.