EKOLOGIYA BUZILISHINING INSON SALOMATLIGIGA TA’SIRI - Habibova , Halima Hayitovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada ekologiya, tabiat tushunchasi, u buzilishining inson salomatligiga va atrof-muhitga ko‘rsatadigan ta’siri, bugungi kundagi statistik ko‘rsatkichlar, olib borilayotgan ishlar, choralar xususida so‘z boradi.