ШАХАР РА ТРАНСТПОРТАШ ИНФРАСТРУКТУРЕША УРОВЕНАША БАЛАН КАДАН БАРУЙ ЗАМОНБА ЗЕМОНДА АЛИШ НАМЕШУДАГИ МАНОЛИТ КУПРИКО РАЯ МЕГУЗАРОНДАГИ ПРОЕКТ И СОХТАНА ХУДАШБА МОС ХОСИЯТОШ - Каримова, Анора Бахтиеровна; Озоджонов , Жавоҳир Турсунназар ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ин маколаба Узбекистон Республикеш регионал шароиташа хисобашба гита куприка и рая мегузиштаги проект кадан и сохтана мололит услубашбан фойдеша дахудаш хос када гитаги.