BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA INTERFAOL USULLARNING TUTGAN O‘RNI - Mamaraimova, Malika Onarbayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimida qo‘llaniladigan ta’lim metodlari va ularning tasnifi haqida to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek, boshlang‘ich sinf ona tili darslarida interfaol usullardan foydalanishning shakl, vosita va usullarida haqida bayon qilingan.