NUTQNI TUZATISH UCHUN WEB PLATFORMANI ISHLAB CHIQISHNING AFZALLIKLARI - Nematov, Sh.Q.; Kamolova, Y. M.; Nazirov , R.M (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu maqolada, nutqni tuzatish uchun web-platformani ishlab chiqishning afzalliklari o‘rganiladi. O‘rganish natijasida, maqola nutqni tuzatish uchun web-platformalarining muhim ahamiyatni ta’kidlaydi va ularning shu sohada qanchalik foydaliligi bilan bog‘liq afzalliklarini ko‘rsatadi. Bu afzalliklar o‘z ichiga umumiy nutqni yaxshilash, shaxsiy tayyorlov imkoniyatini oshirish, rag‘batlantiruvchi o‘qish imkoniyatini yaratish imkoniyatini oshirish kabi tushunchalarni o‘z ichiga oladi.