MONUMENTAL (MAHOBATLI) KOMPOZITSIYA YARATISH VA UNDA FOYDALANILADIGAN RANGLAR - Qahhorova , Nilufar Sodiq qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada kompozitsiya yaratishda qo‘llaniladigan ranglarning ma’nolari xususiyatlari, rang va tus munosabatlari, ranglarni yaxlit ko‘rish va shu kabi ma’lumotlarni olishingiz mumkin.