BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA OT SO‘Z TURKUMINI TUSHUNTIRISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Nuriddinova, Azizaxon Bahromjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ot so‘z turkumini o‘rgatishda innovatsion metodlardan foydalanishdagi bir nechta usullar kesimi bayon etilgan.