ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА АХБОРОТ КОММУНИКАСТСИЯ ВОСИТАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Ахмедова , Нилуфар Пахритдиновна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақола мактабда фан ўқитувчиларининг АКТдан самарали фойдаланиш ва ўқувчиларнинг АКТ фанлари асосида дунёқарашларини ривожлантириш,фанлараро интегратсияни ўзаро боғлиқлигини амалга тадбиқ этишга қаратилган. Кутилаётган натижа. Мактабларнинг моддий техник базасини мустаҳкамлаш ва ривожлантириш, ўқувчиларнинг АКТ саводхонлигини ошириш ва ўқувчи ёшларни ижтимоий тармоқлардан самарали ва манфиатли фойдаланишни йўлга қўиш.