YOSH OILADAGI OILAVIY MUNOSABATLARNING XUSUSIYATLARI - Muminova, Dilnoza Solexovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy yosh oila to‘g;risidagi umumiy tassavurlar hamda yosh oiladagi er-xotin munosabatlarning psixologik xususiyatlari keltirib o‘tilgan.