TA’LIM SOHASIDA XALQARO BAHOLASH TIZIMINING XUSUSIYATI VA AHAMIYATI - Kattabekova , Hulkaroy (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada xalqaro baholash va ularni ta‟lim tizimiga joriy etish tamoyillari va PISA, PIRLS xalqaro baholash dasturlarining ahamiyati haqida ma’lumot berilgan .