YOSHLARDA TOLERANTLIK TUSHUNCHALARINI SHAKLLANTIRISH BORASIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISHLARNI PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Ochilov, Ulug‘bek Musurmon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yoshlarda tolerantlik tushunchalarini shakllantirish borasida amalga oshirilayotgan ishlarni pedagogik va psixologik ahamiyatiga oid masalalar koʻrilgan.