JAMOAT TRANSPORTINI BOSHQARISH TIZIMLARINI MODELLASHTIRISH - Qosimov , Baxtiyor Axmatjonovich; Ubaydullayev, Islomjon G‘aybulla o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tadqiqot ishida Jizzax viloyati hududida jamoat transportidan foydalanish samaradorligini oshirish metodikasini ishlab chiqib, aholining jamoat transportiga bo‘lgan ehtiyojlarini to‘la ravishda qondirish, imkoniyati boricha qulaylik yaratishdan iborat.