IBRAYIM YUSUPOVDIŃ POEZIYASINDAĠI FILOSOFIYALIQ KÓZ-QARASLAR (MUHABBAT QOSIQLARI MISALINDA) TEMASINDA - Jumamuratova , Gózzal Kalmuratovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ibrayım Yusupov dóretiwshilginiń mazmunı hám tematikalıq jaqdan alıp qaray otırıp, biz onda shayırdıń kórkem talġamınıń joqarılıġın, sózge úlken júk, salmaq beriwin, oġan tereń filosofiyalıq mánis júklewin kóriwimizge boladı.