ISHONCH XISSINING TURLARI, FUNKTSIYALARI VA MEZONLARI - G‘aybullayeva, D.M. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada bugungi kunda shaxsning o‘ziga bo‘lgan ishonch xissining komponentlari, turlari, funksiyalari, ishonch xissini rivojlantirishda ta’sir etuvchi omillarning roli haqida bayon etilgan