JAŃA DÁWIR FILOSOFIYASINDA MÁDENIYATTIŃ M.FUKO TÁREPINEN TALQILANIWI - Kosbergenova, Nurzada Tolibaevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mádeniyattıń hám onıń tariyxınıń úyreniliwi házirgi kúndegi processlerde keleshek rawajlanıwı túsinigin arttırıwģa járdem beredi. Sol ushında onıń kelip shıģıwı jámiyettegi áhmiyeti , onıń filosofiya tarawı mene baylanısı haqqında. Filosofiyalıq analizden kelip shıqqan halda mádeniyattıń uluwma túsindirmesi.