TO‘QIMACHILIK KORXONASIDA ELEKTR ENERGIYASIDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Toirov, M.T. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada to‘qimachilik korxonasida elektr energiyadan foydalanish samaradorligini oshirish qanchalik muhim ekanligi hamda, to‘qimachilik korxonalarining texnik va iqtisodiy ko‘rsatkichlaridan kelib chiqgan holatda, ularda elektr energiya ishlatilish samaradorligini oshirish imkoniyati bo‘lgan usullar haqida bevosita ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.