KERATOFAG HASHAROTLAR VA ULARGA QARSHI KURASHISH - Tuychiyeva , Xilola Zokirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada keratofag hasharotlar, ularning turlari, ozuqalari, yashash joylari va tarqalishi haqida ma’lumot berilgan. Odatda keratofag hasharotlar soch, pat, teri, hayvonlar shoxi, qushlar pati bilan oziqlanadilar. Keratofag hasharotlar va ularga qarshi kurashish choralari haqida ma’lumotlar keltirilgan.