ZAMONAVIY IT-NI O‘RGANISHDAGI QIYINCHILIKLAR - To‘xtasinov, Adxamjon Ilxomjon o‘g‘li; Sodiqov , Valijon Salim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Sun’iy intellekt, blokcheyn va bulutli hisoblash kabi yangi texnologiyalar paydo bo‘lishi bilan IT sektori doimiy ravishda rivojlanmoqda. Biroq, texnologiyaning jadal rivojlanishi bilan zamonaviy ITni o‘rganishda ham bir qancha qiyinchiliklar mavjud. Ushbu maqolamizda biz talabalarning zamonaviy IT-ni o‘rganishda duch keladigan qiyinchiliklari va ularni bartaraf etish yo‘llarini muhokama qilamiz.