O‘SPIRINLIK DAVRIDA O‘QUV FAOLIYATIGA MOTIVATSIYANING TA’SIRI - Dehqonboyeva, Mahzuna Najmiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
O‘spirinlik davrida o‘quvchilarning kasb tanlashi uning o‘quv motivatsiyasiga ta’sir etadi, o‘z navbatida o‘quv motivatsiyalar esa ularning o‘quv faoliyatiga sezilarli darajada ta’sirini ko‘rsatadi.