O‘SPIRINLIK YOSHIDA SHAXSDA STRESSLI VAZIYATLARDA INDIVIDUAL KOPING STRATEGIYALARNING O‘RNI VA AXAMIYATI - Jurayev , Xaydarjon Odilboyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘smirlik davridagi yigit va qizlarda stressli vaziyatlarda himoya mexanizmlaridan individual koping strategiyani axamiyati va uning egalagan o‘rni.