INNOVATSION STARTAP LOYIHALARNI YARATISHDA JAMOANING AHAMIYATI - Abduvaliyev , Doniyorbek Baxromjon o‘g‘li; Sayfullayev, Siroj Ikrom o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada innovatsiyalarga yo‘naltirilgan zamonaviy biznesda inson omili, loyihada ishlaydigan jamoaning sifati, barchani umumiy ishga jalb qilish, boshqaruv qarorlarini qabul qilish tezligi, o‘zgarishga moslashuvchanlik va boshqalar alohida ahamiyatga ega ekanligi va uning qanchalik zarurligi haqida ma’lumotlar berilgan.