O‘XSHATISHLAR MILLIY-MADANIY KONNOTATSIYA IFODACHISI SIFATIDA - Usmanov, Farhod Faxriddinovich; Xoshimova , Gavharoy Xayrullo qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘xshatishlarning o‘rganilish darajasi va uning til taraqqiyoti va milliy-madaniy dunyoqarashning ifodalanishidagi ahamiyati haqida fikr-mulohazalar keltirildi.