O‘ZBEKISTONDA ICHKI NAZORAT TIZIMI – AUDITORLIK TEKSHIRUVI JARAYONINING ASOSIY ELEMENTI - Turumova , Dildora Abdumannonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada ichki audit tizimini tashkil etish hamda uning ichki nazorat tizimi bilan bog‘liq munosabatlari tahlili va ularning mohiyati yoritib o‘tilgan. SHuningdek, ichki audit va uning ichki nazorat tizimini takomillashtirish bo‘yicha mavjud yondashuvlarni tahlil etilgan va amaliy tavsiyalar berilgan.