XX ASRNING 2-YARMIDA O‘ZBEKISTONDA TASVIRIY SAN’ATNING RIVOJLANISHI - Jamolov, Jamshid Jamol o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda san’at va madaniyatning rivojlanishi o‘zining qadimiy tarixiga ega bo‘lid, u bir necha asr davomida va turli bosqichda san’at, madaniy merosimizni boyitdi.Mana shu merosning tarixiy bosqichlari har tomomnlama tahlil qilinadi.