UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA MUHAMMADRIZO OGAHIY G‘AZALLARINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Fayzullayeva , Maftuna Odil qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida Muhammadrizo Ogahiy g‘azallarini o‘qitishda interfaol usullardan foydalanish va uning samarasi haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.