BO‘LAJAK MUTAXASSISLARNING KASBIY XULQ-ATVORINI SHAKLLANTIRISH - Abdurayimov , Sardorbek Odiljon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada bo‘lajak mutaxassislarning kasbiy shaklanishi, professogramma, kasbiy xulq- atvor shakllanishi, kelajakdagi mutaxassislarni bilim, ko‘nikma va malakalari, kasbiy motivatsiyasi, qadryatlari va kasbiy sifatlari tog‘risida olimlar fikr mulohazalari tahlil qilingan.