YOSHLARDA MILLIY VATANPARVARLIK TUYG‘USINI SHAKLLANTIRISHNING ASOSIY VOSITALARI - Safarov , F.F. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
O‘quvchilarni milliy Vatanparvarlik ruxida tarbiyalash bugungi “Yangi O‘zbekiston-yangicha dunyoqarash” davlat siyosati asosida amalaga oshirilishi hozirgi zamon o‘qituvchilariga ulkan vazifalarni yuklamoqda. Ayniqsa vazifalarni amalga oshirilishida Vatanparvarlik tuyg‘usini shakllantirishning asosiy vositalari haqida maqolada fikr yuritildi.