BANKLAR TOMONIDAN KICHIK BIZNES SUB’EKTLARINI KREDITLASHNING AHOLI FOROVONLIGINI OSHIRISHGA TA’SIRI - udayqulov, X. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni kreditlash holati va muammolari va xulosalar, tavsiya va takliflar borasida fikr yuritiladi