TIJORAT BANKLARI FAOLIYATININING IQTISODIY VA TEXNOLOGIK MUHITIDAGI STRATEGIK TENDENSIYALAR - Bekmurodov, A.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada zamon talabi bilan o‘zgarib borayotgan tijorat banklarini transformatsiya jarayonlarining hozirgi kun holati va muammolari va xulosalar, tavsiya va takliflar borasida fikr yuritiladi.