O‘ZBEKISTONDA DOSTONCHILIK SAN’ATINING YIRIK NAMOYONDALARI – BAXSHILAR HAQIDA - Mahmudov, Jahongir Saminjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbekistonda dostonchilik san’atining yirik namoyondalari – baxshilar haqida so‘z boradi.