MUMTOZ QO‘SHIQCHILIK SAN’ATI ORQALI MILLIY MEROSIMIZNI MUSTAHKAMLASH - Mahmudov , Jahongir Saminjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada mumtoz qo‘shiqchilik san’ati orqali milliy merosimizni mustahkamlash hamda mumtoz qo‘shiqlarimiz va ularni ijro etish malakalarini hosil qilish yuzasidan so‘z boradi.