PISHIRIQ VA TORTLAR TAYYORLASHDA ZAMONAVIY YONDASHUV - Norqulova, Laylo Hasan qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada pazandachilikda pishiriq hamda tortlar tayyorlashning zamonaviy texnologiyalari hamda ko‘rinishlari muhokama etiladi.