FIZIKA VA ASTRONOMIYA O‘QITISH METODIKASI INNOVATSION YONDASHUVLAR - Hasanov , Olimjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada fizika va astronomiya o‘qitish metodikasi innovatsion texnologiyalarini qo‘llash sohasida ilmiy-uslubiy ishlarni tashkil etishga bag‘ishlangan.