EKOLOGIYALIQ MÚNÁSIBETLERDIŃ KONSTITUCIYALIQ HUQIQIY TIYKARLARI. SHET EL TÁJIRIYBESI - Rametullaev, Inayatulla Xabibullaevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bul maqalada ekologiyalıq normalardıń konstituciyada sáwleleniwi, tábiyattıń qorǵawdıń maqseti hám áhmiyeti, shet el konstituciyalarında ekologiyalıq normalar haqqında aytıp ótilgen.