TEATR IJODIY MUHITIDA USTOZ – SHOGIRD AN’ANALARI (Xorazm qo‘g‘irchoq teatri ) misolida - Qulmurodov , O. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu maqolada Xorazm viloyat qo‘g‘irchoq teatridagi ustoz –shogirt an’analarini tarixiy ildizlari hamda bugungi kundagi jarayonlari haqida ma’lumot berilgan.