INTERNET OF THINGS (NARSALAR INTERNETI) - Mirabdullayev , Izzatillo Isroiljon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola yordamida siz Internet of Things (Narsalar internet) haqida ma’lumot olish bilan bir qatorda uning imkoniyatlari bilan tanishishingiz mumkin.