MUHAMMAD SHAYBONIYXON VA ISMOIL SAFAVIY O‘RTASIDAGI MAKTUBLASHUV - Qayumov , Zokirjon Shokirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ilmiy maqolada o‘z davrining qudratli hukmdorlaridan bo‘lgan Shayboniyxon va shoh Ismoil Safaviy o‘rtasidagi diplomatik munosabatlar tarixiy manbalar asosida yoritib berilgan.