OʻQUVCHILARNI TIMSS XALQARO BAHOLASH DASTURIDA KELTIRILGAN TOPSHIRIQLARNI BAJARISHGA TAYYORLASHDAGI MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Niyozov, Qahramon Adashaliyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada oʻquvchilarni TIMSS xalqaro baholash dasturida keltirilgan topshiriqlarni bajarishga tayyorlashdagi muammolar va ularning yechimlari haqida fikr yuritilgan.